Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014







ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ τoυ Μεσιανού

Ήταν μια όμορφη και πρωτότυπη, για τα δεδομένα του χωριού μας εκδήλωση, μια ευκαιρία να βρεθούμε μαζί, μακριά από τον καναπέ, την τηλεόραση και το διαδίκτυο αλλά και τις καθημερινές έννοιες και τα προβλήματα που όλους, λίγο-πολύ, ταλανίζουν. Μια βραδιά με καλή παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική, ωραία παραδοσιακά εδέσματα, καλό κρασί και αληθινή ψυχαγωγία που πρόσφερε η Ενορία μας σε όλους.

Πραγματικά συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε και στο εγγύς μέλλον παρόμοιες βραδιές, καθώς πάρα πολλοί μας το ζήτησαν. Πρόθεσή μας είναι να συνεχιστούν τα Μουσικά Καλοκαιρινά Βραδινά στον Κήπο της Εκκλησίας μας. Στις προθέσεις μας είναι, επίσης, η δημιουργία ενός θερινού σινεμά στην αυλή της Εκκλησίας. Θα υπάρξουν έγκαιρα σχετικές ανακοινώσεις.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη, μουσική βραδιά στον Κήπο της Εκκλησίας μας! Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στο πρόγραμμα τις βραδιάς : κ Όλγα Νεανίδου (Τραγούδι) και Χρήστος Νεανίδης (Λύρα), Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών με μαέστρο τον κ. Στέφανο Καλιοτάκη (ακορδεόν) και στα πλήκτρα τον υιό του Παναγιώτη Καλιοτάκη, Χορωδία Λέσχης ¨Εύξεινου Πόντου¨ Ν. Τραπεζούντας Γιαννιτσών, Χρήστος Καϊογλίδης (λύρα – τραγούδι) και Λάζαρος Μαυρίδης (νταούλι),Αλέξανδρος Παύλου (Κλαρίνο),Τραπεζανλίδης Χαράλαμπος (πιάνο) και Δημήτρης Τσαμτσής (τραγούδι).
Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τις γυναίκες του χωριού που έφεραν πολλά και ωραία εδέσματα και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της βραδιάς